Hvordan foregår Junckerkoret ?

OBS: Korprøver foregår fysisk på Voldbygaard eller online i Facebookgruppe

 • KORPRØVER ONLINE

  Som del af Juncker-koret bliver du del af en Facebook-gruppe, hvor al undervisning bliver livestreamet. Her finder du også øvemateriale og tekster til alle sangene.

  Korprøverne er onsdag d. 7. + 14. + 21. september kl. 19-21.00 og kan ses efterfølgende i Facebook-gruppen på replay (og så mange gange man vil.

 • KORPRØVER FYSISK

  Er du i nærheden af Voldbygaard, Middelfart har du ekstraordinært mulighed for at deltage fysisk i en eller flere af korprøverne i Riddersalen! Fredagsbar d. 9. september er kun online

  Du skal give besked til janne@jannewind.dk hvis du ønsker at benytte muligheden for at deltage fysisk.

 • KONCERTDAG

  Lørdag d. 24. september kl. 11.30-13.00 har vi generalprøve og VIP-hygge på Voldbygaard med Chr. Juncker inden der er koncert-foredrag kl. 14.00 for udefrakommende publikummer.

  Også denne dag livestreames, så man kan få hele oplevelsen selvom man ikke er fysisk med.

Skal du være med i Junckerkoret?


Korprøver: 7. sept. + 14. sept. + 21. sept. kl. 19-21

Fredagsbar d. 9. sept. kl. 17.00-17.30 (kun online)

Koncertdag d. 24. sept kl. 11.30-16.00

 • 395,00 kr.

  Dækker alt inklusiv: Adgang til Facebook-gruppe med al undervisning og livestream af koncert + mulighed for fysisk fremmøde til korprøver og koncert på Voldbygaard

  JA TAK - Jeg skal selvfølgelig være med

Troubaduren & Korlederen

Sangskriver

Christian Juncker

Med titelsange til de tre sæsoner af tv-programmet "Kurs mod fjerne kyster" (Havana, Wallenberg og Vi bliver hjemme i år), har Christian Juncker endnu engang spillet og sunget sig ind i Danmarks hjerter i prime-time-sendetid. Skæve tekster med bid og dybde. Stærke melodi-linjer med iørefaldende hooks. Christian er en interessant mand, og vi skal tilbringe tid sammen med ham og høre om hans egen rejse, om hans musik - og vi skal selvfølgelig lære flerstemmige kor-arrangementer til hans største hits!

Digital Korleder

Janne Wind

Nye tider skaber nye online muligheder, og Janne har en særlig evne til at gå i hjertet på folk med nærvær og humor og brænder i den grad igennem på skærmen. Det har hundredvis af deltagere deltagere i 3 sæsoner af Danmarks Rytmiske Online Kor haft stort glæde af. Med snart 30 års erfaring som korleder, en konservatorieuddannelse som sanger i rygsækken med mange tusind koncerter, workshops, korprøver og events på CV’et, findes der ikke mange i Danmark - specielt ikke online - der kan lede rytmisk kor som Janne Wind.