Med Corona er alting anderledes. Vi udløser flere følelser, end vi kan nå at gennemleve. Det reagerer vi på.

Vi oplever her i efteråret 2020 slingrekurs og mange omvæltninger. Tankerne galoperer nemt, og det skaber mentalt kaos, ubalancer og følelsesmæssig overstimulering.

Har du mistet kontakten til kroppens signaler, eller giver de simpelthen ikke mening?

Du er ikke alene. Rigtig mange oplever perioder med udbrændthed. Der er IKKE noget galt med dig. Du udløser simpelthen bare flere elektriske impulser (følelser), end du får fulgt til dørs!

 • Dette får du i 3 ugers November Pusterummet for kr. 395,- (altså for mindre end 30 minutters nakkemassage hos din lokale behandler).

 • Webinar: "Derfor brænder vi ud, når vi ikke færdiggør følelsernes cyklus - og de 7 konkrete metoder til at slippe af med de kemiske restprodukter af stress".

 • Du bliver del af en lukket online facebookgruppe, hvor vi arbejder med krop og vejrtrækning i korte konkrete sessioner. Store resultater med minimum indsats.

 • Alle hverdagsmorgener fra d. 1.-22. november er der guidede vejrtrækninger kl. 7.00-7.15. (Kan ses på replay).

 • Fire søndage kl. 21.00 er der guidet aftenvejrtrækning (kan ses på replay). Fokus på afvikling af ugen og balance i nervesystemet.

 • Vi arbejder med en række stærke vejrtrækningsmetoder, der skaber nærvær, balance og ro, som f.eks. "7-11", "sekskanten", "nip-nap", "5-finger-vejrtrækningen", "synke-vejrtrækning" (der stimulerer vagus-nerven).

Watch Intro Video

Hvad handler November Pusterummet om?

KLIK HER OG SE VIDEO med Janne Wind

Hør hvad tidligere deltagere siger

Anbefalinger

fra gruppen "Pusterummet" på Facebook

"Pusterummet er og har været 'kunstigt åndedræt' for mig igennem hårde tider. Samtidig er det et 'åndehul, hvor alle er søde og omsorgsfulde. Jeg har det altid bedre efter et pusterum."
(Malene)

"Jeg har gennem disse øvelser set min stress i øjnene, containet den og sat den uden for døren!"
(Inger)

"Hvis man har prøvet at opleve angst, uro, stress og andet, så finder man hurtigt ud af, hvor vigtigt det er at lære vejrtræknings-teknikker, som virkelig kan hjælpe og være selvhelbredende. Det virker fantastisk for mig. Derfor er det en gave til mig selv, at deltage og lære de forskellige vejrtrækningsteknikker".
(Marianne)

"Stedet hvor energikilden og sjælen bliver fyldt op. Ved at trække vejret 'med vilje' hvis jeg kan formulere det sådan, finder man roen og en god grounding."
(Lene)

"Et dagligt STOP OP hvor man bare er til stede og det eneste man skal fokusere på er NUET og vejrtrækningen."
(Anne Dorthe)

"Det giver et fællesskab at vide, at der er andre, der sidder og trækker vejret samtidig med Janne og jeg. Jeg er ikke alene om at ønske mere styr på min vejrtrækning. Vi får hjælp til selvhjælp. Der opstår venskab på kryds og tværs af landet."
(Lisa)

Åndedrætsterapeut, stemmetræner og korleder

Janne Wind

Siden december 2019 har Janne Wind online faciliteret undertone vokalmeditation, kor/fællessang og guidet vejrtrækning med tusindvis af deltagere. Kursisterne lærer selvberoligelse, opnår større nærvær, bedre kontakt til kroppen, dybere søvn, højere energi, daglig mental egenomsorg og øget trivsel.

Janne Wind er under uddannelse hos Stephen Porges (forskeren bag den Polyvagale Teori) i nervesystemet, selvberoligelse og samregulering. Hun er uddannet praktisk parterapeut hos Maj Wissmann, åndedrætsterapeut hos SOURCE Breathwork og lydhealer hos Githa Ben David. Siden 2002 har Janne suppleret op med en række kurser og efteruddannelser på blandt andet Omega Institute i New York, Embodyment i London, Regressionsterapi i San Diego, Breathwork-workshops i Island og Bali med fokus på åndedrættet, vejrtrækning og lydhealing.

Derudover er hun uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har arbejdet som korleder, sanger og underviser hele sit liv.

Janne leder "pusterummet" på Facebook hvor 2200+ deltagere får viden om og øvelser for krop, sind og ånd, og derudover er hun korleder for blandt andet Danmarks største kor med hundredvis af sangere i ODEON, Odense.

Foråret 2024 udkommer hendes næste store udgivelse, nemlig bogen: "Må jeg låne dit nervesystem".

Kom med i November Pusterummet 🤗

Du får guidede vejrtrækninger alle hverdagsmorgener i tre uger og aftenvejrtrækning fire søndage. Al undervisning kan ses på replay, og kan downloades, så du kan beholde det til tid og evighed.

 • 395,00 kr.

  Din investering for 3 ugers forløsende vejrtrækninger. Med i pakken er webinar om den videnskabelige baggrund for arbejdet. Vi forstår det - og vi gør det!

  Tilmeld mig straks