Med Corona er alting anderledes. Vi udløser flere følelser, end vi kan nå at gennemleve. Det reagerer vi på.

Vi oplever her i efteråret 2020 slingrekurs og mange omvæltninger. Tankerne galoperer nemt, og det skaber mentalt kaos, ubalancer og følelsesmæssig overstimulering.

Har du mistet kontakten til kroppens signaler, eller giver de simpelthen ikke mening?

Du er ikke alene. Rigtig mange oplever perioder med udbrændthed. Der er IKKE noget galt med dig. Du udløser simpelthen bare flere elektriske impulser (følelser), end du får fulgt til dørs!

 • Dette får du i 3 ugers November Pusterummet for 24-timers-særpris kr. 299,- (altså for mindre end 30 minutters nakkemassage hos din lokale behandler). Ordinær pris herefterkr kr. 395,-

 • Webinar: "Derfor brænder vi ud, når vi ikke færdiggør følelsernes cyklus - og de 7 konkrete metoder til at slippe af med de kemiske restprodukter af stress".

 • Du bliver del af en lukket online facebookgruppe, hvor vi arbejder med krop og vejrtrækning i korte konkrete sessioner. Store resultater med minimum indsats.

 • Alle hverdagsmorgener fra d. 1.-22. november er der guidede vejrtrækninger kl. 7.00-7.15. (Kan ses på replay).

 • Fire søndage kl. 21.00 er der guidet aftenvejrtrækning (kan ses på replay). Fokus på afvikling af ugen og balance i nervesystemet.

 • Vi arbejder med en række stærke vejrtrækningsmetoder, der skaber nærvær, balance og ro, som f.eks. "7-11", "sekskanten", "nip-nap", "5-finger-vejrtrækningen", "synke-vejrtrækning" (der stimulerer vagus-nerven).

Hvad handler November Pusterummet om?

KLIK HER OG SE VIDEO med Janne Wind

Hør hvad tidligere deltagere siger

Anbefalinger

fra gruppen "Pusterummet" på Facebook

"Pusterummet er og har været 'kunstigt åndedræt' for mig igennem hårde tider. Samtidig er det et 'åndehul, hvor alle er søde og omsorgsfulde. Jeg har det altid bedre efter et pusterum."
(Malene)

"Jeg har gennem disse øvelser set min stress i øjnene, containet den og sat den uden for døren!"
(Inger)

"Hvis man har prøvet at opleve angst, uro, stress og andet, så finder man hurtigt ud af, hvor vigtigt det er at lære vejrtræknings-teknikker, som virkelig kan hjælpe og være selvhelbredende. Det virker fantastisk for mig. Derfor er det en gave til mig selv, at deltage og lære de forskellige vejrtrækningsteknikker".
(Marianne)

"Stedet hvor energikilden og sjælen bliver fyldt op. Ved at trække vejret 'med vilje' hvis jeg kan formulere det sådan, finder man roen og en god grounding."
(Lene)

"Et dagligt STOP OP hvor man bare er til stede og det eneste man skal fokusere på er NUET og vejrtrækningen."
(Anne Dorthe)

"Det giver et fællesskab at vide, at der er andre, der sidder og trækker vejret samtidig med Janne og jeg. Jeg er ikke alene om at ønske mere styr på min vejrtrækning. Vi får hjælp til selvhjælp. Der opstår venskab på kryds og tværs af landet."
(Lisa)

Vejrtrækningsguide

Janne Wind

Siden december 2019 har Janne Wind guidet vejrtrækninger online med tusindvis af deltagere. Kursisterne opnår større ro, mere nærvær, bedre kontakt til kroppen, dybere søvn, mere energi og daglig mental egenomsorg og indre rengøring .

Janne Wind er uddannet åndedrætsterapeut og har suppleret op med en række kurser og efteruddannelser verden over med fokus på åndedrættet og vejrtrækningen. Derudover er hun uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har arbejdet som korleder, sanger og underviser hele sit liv.

Kom med i November Pusterummet 🤗 SPAR 25%

Du får guidede vejrtrækninger alle hverdagsmorgener i tre uger og aftenvejrtrækning fire søndage.

 • 299,00 kr.

  Din investering (hvis du er hurtig)! Gælder kun i 24 timer. Herefter ordinær pris kr. 395,-

  Tilmeld mig straks

FÅ 25 % i RABAT

Tilmeld dig november senest på fredag kl. 17.00!

 • 00Dage
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder